Loading...

Érzelmi kártyák és memory

5450 Ft

A CSOMAG TARTALMA:

1 doboz kártya (48 db kártya)

Az Érzelmi kártyákkal az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek, és használhatjátok egyfajta hangulat-érzelem azonosításra.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Cikkszám: 2 Kategória:

Leírás

Szeretnéd, ha beszélnétek az érzelmeitekről, csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Ha az érzelmekről szeretnétek beszélni, tudatosítva, hogyan is érzitek magatokat és mi vezethet ehhez az érzéshez, akkor az érzelmi kártyák segítségetekre lehetnek ebben.

Például időszakonként meghatározhatjátok, hogyan is érzitek magatokat, használva a kedves figurákkal illusztrált kártyákat. Minden színt két különböző érzelem képvisel, így továbbra is használhatjátok őket memory-ként is, egy új lehetőséget adva az érzelmekről szóló beszélgetésnek, és annak, hogy ezek az információk megerősödjenek. Így lehet a párok megtalálására fókuszálni, és beszélgetni arról, hogy mikor éreztetek úgy, ahogyan a kártyán szerepel, vagy helyzeteket keresni, ahol és amikor így éreznétek magatokat.

Az Érzelmi kártyákkal az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek, és használhatjátok egyfajta hangulat-érzelem azonosításra.

Ha módosított memoryként használjátok, akkor minden alkalommal, mikor valamelyik játékos megtalálja az azonos színnel ábrázolt két kártyát, mindenki a körben mesél egy történetet, amikor ő úgy érezte magát, ahogy az adott kártyákon szerepel.

Többek között az is jó ebben, hogy mindig tudtok történeteket társítani, és úgy csempészitek be a történések érzelmi oldalát, hogy az nem hat erőltetettnek, sőt kifejezetten jó mulatság lesz a tapasztalatok szerint! Nézd meg mit tudtok játszani a kártyával ITT!

A kártyák mellé további információkat küldünk, hogy kétségek nélkül be tudjátok azonosítani a rajtuk szereplő érzelmeket.

A csomagban 48 érzelmet ábrázoló érzelmet találtok, az illusztrációban Balázs Andrea volt segítségünkre.

Ha szeretnél további remek eszközöket az érzelmi intelligencia gyakorlására, olvass bele a mesekönyvünkbe és nézd meg a remek játékokat tartalmazó érzelmi intelligencia füzetet is!

További információk

Tömeg 0,11 kg
Go to Top