Loading...

Érzelmi kártyák és memory

2490 Ft

Az Érzelmi kártyákkal az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek, és használhatjátok egyfajta hangulat-érzelem azonosításra.

Ha módosított memoryként használjátok, akkor minden alkalommal, mikor valamelyik játékos megtalál egy párt, mindenki a körben mesél egy történetet, amikor ő úgy érezte magát, ahogy az adott kártyákon szerepel.

Többek között az is jó ebben, hogy mindig tudtok történeteket társítani, és úgy csempészitek be a történések érzelmi oldalát, hogy az nem hat erőltetettnek, sőt kifejezetten jó mulatság lesz a tapasztalatok szerint! Nézd meg mit tudtok játszani a kártyával ITT!

További játékjavaslatokat is küldünk a kártyákhoz! Remekül kiegészítik a kártyákat a most megjelent érzelmi intelligencia mesekönyvünk “A kristálynyaklánc nyomában” – ITT bele is olvashatsz.

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok kiadvány pedig sok-sok játékos lehetőséget biztosít, hogy az érzelmek természetesen válhassanak a mindennapjaink részévé

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Cikkszám: 2 Kategória:

Leírás

Szeretnéd, ha beszélnétek az érzelmeitekről? Csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Az érzelmekről szóló kártyák rögtön két lehetőséget adnak erre.

Ha az érzelmekről szeretnétek beszélni és tudatosítani, hogyan is érzitek magatokat és mi vezethet ehhez az érzéshez, akkor arra is használhatjátok, hogy időszakonként meghatározzátok, hogyan is érzitek magatokat, használva a gyönyörűen illusztrált kártyákat. Minden érzelemhez két kártya készült, legyen akár fiad, akár lányod, mindenképpen megtaláljátok a megfelelő érzelmet. És éppen azért, mert minden érzelemhez két kártya készült, használhatjátok őket memory-ként is, egy új lehetőséget adva az érzelmekről szóló beszélgetésnek, és annak, hogy ezek az információk megerősödjenek. Így lehet a párok megtalálására fókuszálni, és beszélgetni arról, hogy mikor éreztetek úgy, ahogyan a kártyán szerepel, vagy helyzeteket keresni, ahol és amikor így éreznétek magatokat.

A kártyák mellé további információkat küldünk, hogy kétségek nélkül be tudjátok azonosítani a rajtuk szereplő érzelmeket.

Nézd meg a kártyáról a használati útmutatót és videónkat ITT!

A csomagban 48 db, csoda szép kézzel festett kártyát találsz, az illusztrációban most is Gőcze-Hargitai Mónika volt segítségünkre.

Ha szeretnél további remek eszközöket az érzelmi intelligencia gyakorlására, olvass bele a mesekönyvünkbe és nézd meg a remek játékokat tartalmazó érzelmi intelligencia füzetet is!

További információk

Tömeg 0.11 kg
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek bennünket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Elfogadom