Loading...

Érzelmi kártyák és memory

2490 Ft

Elfogyott

A CSOMAG TARTALMA:

1 doboz kártya (48 db kártya)

Az Érzelmi kártyákkal az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek, és használhatjátok egyfajta hangulat-érzelem azonosításra.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Elfogyott

Cikkszám: 2 Kategória:

Leírás

Szeretnéd, ha beszélnétek az érzelmeitekről? Csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Ha az érzelmekről szeretnétek beszélni és tudatosítani, hogyan is érzitek magatokat és mi vezethet ehhez az érzéshez, akkor az érzelmi kártyák segítségetekre lehetnek ebben.

Például időszakonként meghatározhatjátok, hogyan is érzitek magatokat, használva a gyönyörűen illusztrált kártyákat. Minden érzelemhez két kártya készült, legyen akár fiad, akár lányod, mindenképpen megtaláljátok a megfelelő érzelmet.

Továbbá éppen azért, mert minden érzelemhez két kártya készült, használhatjátok őket memory-ként is, egy új lehetőséget adva az érzelmekről szóló beszélgetésnek, és annak, hogy ezek az információk megerősödjenek. Így lehet a párok megtalálására fókuszálni, és beszélgetni arról, hogy mikor éreztetek úgy, ahogyan a kártyán szerepel, vagy helyzeteket keresni, ahol és amikor így éreznétek magatokat.

FONTOS: a kártyák eddigi formájukban elfogytak. Jelenleg új grafikát kapnak és március végétől lesznek ismét elérhetők, immár 48 érzelmet ábrázoló kártyákkal, új játékötletekkel. Bemutatkozik az új szereplőnk is, aki “modellt állt” minden kártyalaphoz 🙂

Az Érzelmi kártyákkal az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek, és használhatjátok egyfajta hangulat-érzelem azonosításra.

Ha módosított memoryként használjátok, akkor minden alkalommal, mikor valamelyik játékos megtalál egy párt, mindenki a körben mesél egy történetet, amikor ő úgy érezte magát, ahogy az adott kártyákon szerepel.

Többek között az is jó ebben, hogy mindig tudtok történeteket társítani, és úgy csempészitek be a történések érzelmi oldalát, hogy az nem hat erőltetettnek, sőt kifejezetten jó mulatság lesz a tapasztalatok szerint! Nézd meg mit tudtok játszani a kártyával ITT!

A kártyák mellé további információkat küldünk, hogy kétségek nélkül be tudjátok azonosítani a rajtuk szereplő érzelmeket.

A csomagban 48 db, csoda szép kézzel festett kártyát találsz, az illusztrációban most is Gőcze-Hargitai Mónika volt segítségünkre.

Ha szeretnél további remek eszközöket az érzelmi intelligencia gyakorlására, olvass bele a mesekönyvünkbe és nézd meg a remek játékokat tartalmazó érzelmi intelligencia füzetet is!

További információk

Tömeg 0.11 kg