Loading...

EQ csomag 12-16 éveseknek

9900 Ft

Sokszor okoz gondot, ha a gyerekeink veszekedéssel, verekedéssel vagy hisztivel próbálják tudtunkra adni, hogy valami nincs rendben. Vagy láthatóan bezárkóznak. Az érzelmekről beszélni még felnőtteknek is gondot okoz, hát tanuljunk, játsszunk együtt! Nézd meg hogyan!

Az érzelmi intelligencia csomag részei segítségül hívhatók minden olyan esetben, amikor szeretnénk, ha el tudná mondani, mi zajlik benne.

Ehhez persze nem árt, nekünk, szülőknek is gyakorolni egy keveset 🙂

Cikkszám: 17 Kategória:

Leírás

Egy csomag, két termék, amelyekkel minden adott, hogy a tinik is közelebb kerüljenek az érzelmeikhez!

Az érzelmi kártya segít, hogy 24 érzelmet be tudjunk azonosítani, és a játékok során egyre inkább megmaradjanak a gyerekek emlékezetében az érzelmek jellemzői. Így egyre többször tudják már szavakkal megfogalmazni a problémát, egyre kevésbé kell a – néha fájdalmas – non-verbális utat választaniuk.

1 pakli 48 darab kártya

Az EQool- az érzelmi kódfejtő kiadvány segít a 12-16 éves korosztálynak, hogy egy kicsit másként lássák önmagukat és a világot.

5 területen – érzelmek felismerése, érzelmek kezelése, másokkal való kapcsolatok, kölcsönhatások és felelősségteljes döntések –  tanít hasznos készségeket a kamaszoknak elgondolkodtató feladatok és kérdések segítségével. Az önismeret, önbizalom és érzelmi intelligencia megerősítéséhez.

1 füzet – önismeret 132 oldalon

További információk

Tömeg 0,61 kg
Go to Top