A kristálynyaklánc nyomában

3 990 Ft

Egy mesekönyv, ami elvarázsol, és utat mutat az érzelmek útvesztőiben.

Egy különleges mesekönyv, amelyben az olvasók úgy ismerkednek meg az érzelmekkel, és az általuk kiváltott hatással, hogy az teljesen természetes a varázslatos környezetben.

Beleolvasnál? Kattints IDE és megteheted!

Az izgalmas történeten túl, – amely 22 egymással összefüggő meséből épül fel, 290 oldalon – a mesekönyv különlegessége, hogy az érzelmi intelligencia készségeket történetbe foglalva mutatja be, amelyből azután újabb beszélgetések indulhatnak ki.

Hogyan nézünk szembe a problémákkal? Mit kezdünk a saját dühünkkel? Mit tehetünk, ha kétségek gyötörnek bennünket?

A főszereplő testvérpár példát mutat és hasznos megoldásokat tanít a gyerekeknek, a szülők pedig a gyerekek társául szegődő boszorkányok, varázslók, tündérek tanácsait is megfogadhatják magukra nézve. És újra: remek lehetőséget biztosít minden részlete, hogy újabb és újabb beszélgetéseket indíthassunk velük, így az egész család tanulhat belőle és együtt izgulhatják végig a kalandokat.

Olvasd el mit mondanak mások a könyvről!

Cikkszám: 15 Kategória:

Leírás

22 összefüggő mese egy izgalmas és szövevényes kaland, 290 oldalon át.

Történetünk hősei, egy testvérpár nagy kalandra indul. Elveszett a Tündérkirálynő nyaklánca, amelyet mindenképpen fel kell kutatniuk. A nyaklánc igen különleges kristályokból áll, az érzelmeket hordozzák magukban. Ha a nyaklánc nem kerül vissza a Tündérkirálynőhöz, a kristályok elvesztik erejüket, és az érzelmek eltűnnek az emberek világából.
Vajon szükségünk van-e az érzelmekre egyáltalán? Jobb vagy rosszabb nélkülük? És egyáltalán ki és miért akarja eltüntetni őket?
A két testvér a nyaklánc utáni nyomozás során nem mindennapi társakat szerez, varázslók, boszorkányok is részeseivé válnak a kalandnak.
Vajon sikerül-e időben megtalálniuk a nyaklánc minden kristályát, amelyek időközben szétszóródtak, vagy el kell búcsúznunk az érzelmektől?

A mesekönyvet 5-10 éves korú gyerekeknek ajánljuk.

További információk

Tömeg0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

  • Érzelmi intelligencia gyakorlatok

    3 390 Ft
  • Érzelmi kártyák és memory

    2 200 Ft
0