Loading...

Szállítási feltételek

Az ország egész területére megrendelheted a kiválasztott termékeket házhoz szállítással. A kiszállítás a megrendelt csomag kifizetését követően történik, a kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi. A csomagot a futárszolgálat a felvételtől számított 2-5 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre, a felvételről és a kiszállítás várható időpontjáról a GLS futárszolgálat e-mailben küld értesítést.

Díjtáblázat

Szállítási díj: 1.391 Ft

20.000,- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes.

Amennyiben további kérdésed lenne a termékek kiszállításával kapcsolatban, keress minket az webshop@ertsunkszot.hu e-mail címen.

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00-17:00 óra között érhető el.

A szállítási feltételek addig érvényesek, amíg a GLS futárszolgálat nem változtat rajtuk. Ilyen esetben a lehető legrövidebb időn belül frissítjük ezt az oldalt.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Személyes átvételt csak a képzéseink /előadásaink / konferenciáink helyszínén tudunk biztosítani, egyeztetés után.

Magyarországon kívül az alábbi országokba szállítunk: Románia, Szlovákia, Hollandia, Németország, Egyesült Királyság, Svájc, Ausztria.

A webshopban előre utalással vagy bankkártyával lehet fizetni, utánvéttel nem.

A megrendelt csomag a kifizetést követően 2-5 munkanapon belül érkezik.

Bankkártyás fizetés esetén a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül átadjuk a GLS futárnak a csomagokat, amelyek általában egy napon belül kiszállításra kerülnek.

Utalás esetén először a megrendelt csomag ellenértéke kell, hogy megérkezzen a bankszámlánkra. Csak ezután adjuk át 1-2 munkanapon belül a GLS futárnak a csomagokat, amelyek általában egy napon belül kiszállításra kerülnek.

A webshopban banki átutalással és bankkártyával lehet fizetni.

Az Értsünk szót Kft számlaszáma: 11742568-20001072 (OTP Bank Nyrt.)

NAGYON FONTOS: a beazonosításhoz elengedhetetlen, hogy a közleményben a megrendelés száma feltüntetésre kerüljön. A termékek leírása nem szükséges és nem elegendő ehhez.

Go to Top