Loading...

Érzelmi intelligencia gyakorlatok

4990 Ft

A CSOMAG TARTALMA:

60 oldalnyi gyakorlat, + kivehető, kivágható melléklet a közepén – 5 érzelmi intelligencia témakörben.

Elgondolkodtató és mókás feladatok, amelyek mind a szülőt mind a gyermekét segíti az érzelmek felismerése, kifejezése és kezelésének néhol rögös útjain.

Az EQ alapjaiba nyertek betekintést, miközben megerősödik a gyerekek öntudata, határozottabban tudják kezelni az érzelmeiket, és bepillanthatnak mások helyzetébe, valamint láthatják, hogy a cselekedeteiknek vannak hatásai – önmagukra és másokra is.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Cikkszám: 1 Kategória:

Leírás

AZ ELSŐ OLYAN JÁTÉKOS FOGLALKOZTATÓ, AMI MÁR MAJDNEM TÁRSASJÁTÉK!

Élmény, nem csak a gyerekeknek, de a szülőknek is, sok fontos tanulsággal!

  • Vannak olyan helyzetek, amelyeket nem tudtok megoldani?
  • Nem érted, miért reagál úgy, ahogy?
  • Szívesen beszélgetnél vele az érzelmekről, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok az első olyan termék, amely kifejezetten az érzelmekre és az érzelmi intelligencia gyerekek számára legfontosabb 5 részterületére fókuszál.

ÖNTUDATOSSÁG

Ismerje önmagát, fedezze fel azt, hogy melyek az erősségei, és hogyan tudja használni őket. Az adott helyzetekben értelmezze saját és mások érzelmeit.

ÖNMENEDZSMENT

Legegyszerűbben: az érzelmek kezelése, olyan esetekben is, amikor ez nem egyszerű és magától értetődő. Ja, és ne külső nyomásra tegye mindezt.

TÁRSAS TUDATOSSÁG

Minden közösségben vannak ellentmondások, más vélemények. Empátia segítségével megtalálhatja a helyét és beilleszkedhet csapatba.

KAPCSOLATI KÉPESSÉG

Kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás és konfliktuskezelés. Olyan készségek, amelyek  a legjobb helyen vannak, nála.

FELELŐSSÉGTELJES DÖNTÉSHOZÁS

Mindenki szereti a választási lehetőségeket. A döntések viszont felelősséggel is járnak. Néha megbánjuk, hogy úgy döntöttünk, ahogy. Ilyenkor mi történik? Ugyanakkor a felelősségvállalás ne súlyként nehezedjen a vállára, hanem felszabadító erejű lehetőségként – megtanulhatja irányítani az életét.

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok játékos formában segít, hogy a gyerekek minél jobban tudják használni az érzelmeikből származó hasznos információkat, anélkül, hogy ehhez valamiféle tanulás-szerű út vezetne.

A játékos gyakorlatokat remekül kiegészítik az Érzelmi kártyák.

A kristálynyaklánc nyomában című érzelmi intelligencia mesekönyvünk történetében az érzelmek természetes módon válnak a mindennapok részeivé, és a gyerekek úgy tanulnak róluk, hogy közben izgalmas kalandokban és játékokban van részük.

További információk

Tömeg 0,2 kg
Go to Top