Érzelmi intelligencia gyakorlatok

3 390 Ft

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok c. füzet
Az EQ alapjaiba nyertek betekintést, miközben megerősödik a gyerekek öntudata, határozottabban tudják kezelni az érzelmeiket, és bepillanthatnak mások helyzetébe, valamint láthatják, hogy a cselekedeteiknek vannak hatásai – önmagukra és másokra is. Nézd meg a videot
Elgondolkodtató helyzetek, érdekes kérdések lesznek ebben segítségetekre, amelyek más megvilágításba helyeznek sok-sok hétköznapi szituációt és kérdést. Ráadásul közben még jól is szórakoztok!

A játékos gyakorlatok remek kiegészítői az érzelmi kártyák és A kristálynyaklánc nyomában című érzelmi intelligencia mesekönyvünk, amelyekkel az érzelmek természetes módon válnak a mindennapok részeivé, és a gyerekek úgy tanulnak róluk, hogy közben izgalmas kalandokban és játékokban van részük. Nézd meg a munkafüzetet!

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Cikkszám: 1 Kategória: Címke:

Leírás

TermekLeirasCim

  • Vannak olyan helyzetek, amelyeket nem tudtok megoldani?
  • Nem érted, miért reagál úgy, ahogy?
  • Szívesen beszélgetnél vele az érzelmekről, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok az első olyan termék, amely kifejezetten az érzelmekre és az érzelmi intelligencia gyerekek számára legfontosabb 5 részterületére fókuszál.

Hogyan legyen öntudatosabb? – Ismerje önmagát, tudja azt, hogy melyek az erősségei, és hogyan tudja használni őket. Ismerje fel a saját és mások érzelmeit.

Mi az, hogy önmenedzsment? – Legegyszerűbben: az érzelmek kezelése, olyan esetekben is, amikor ez nem egyszerű és magától értetődő. Ja, és ne külső nyomásra tegye mindezt.

Társas tudatosság – Minden közösségben vannak ellentmondások, más vélemények. Tud-e empatikus lenni, képes-e megtalálni a helyét és csapatba rendeződni a többiekkel?

Kapcsolati képesség – Kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás. Olyan készségek, amelyek a legjobb helyen vannak, nála.

Felelősségteljes döntéshozás – Mindenki szereti a választási lehetőségeket. A döntések viszont felelősséggel is járnak. Néha megbánjuk, hogy úgy döntöttünk, ahogy. Ilyenkor mi történik?


Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok játékos formában segít, hogy a gyerekek minél jobban tudják használni az érzelmeikből származó hasznos információkat, anélkül, hogy ehhez valamiféle tanulás-szerű út vezetne.

60 oldalnyi gyakorlat, + kivehető, kivágható melléklet a közepén – 5 érzelmi intelligencia témakörben.

Elgondolkodtató és mókás feladatok, amelyek mind a szülőt mind a gyermekét segíti az érzelmek felismerése, kifejezése és kezelésének néhol rögös útjain.

Ha további lehetőségeket keresel, hogy az érzelmekről játékosan, természetesen tudjatok beszélgetni, nézd meg a mesekönyvünket és az érzelmi kártyákat is!

További információk

Tömeg0.2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

  • Érzelmi kártyák és memory

    2 200 Ft
  • A kristálynyaklánc nyomában

    3 990 Ft
0