EQool – az érzelmi kódfejtő (munkafüzet kamaszoknak)

5990 Ft

“Szerintem ezeket a hétköznapi kérdéseket nem nagyon tesszük fel önmagunknak, vagy a barátainknak, mert nem tartjuk annyira fontosnak. Pedig szerintem elég hasznos, és jó is tudni, hogy miket teszel önmagadért, hogy érzed magad és miket teszel egyes szituációkban. Szóval, csak annyit mondanék neki: itt az idő, hogy még többet megtudj a saját személyiségedről, gondolataidról!  Hogyha végeztél a munkafüzettel, garantálhatom, hogy legalább egy új dologgal/tippel gazdagodtál magadról vagy úgy általában, amire eddig nem is gondoltál! – Petra”

Munkafüzet kamaszoknak, 132 oldalon, 5 érzelmi intelligencia témakörben, az önismeret és önbizalom megerősítésére.

Cikkszám: 7 Kategória:

Leírás

Ha van olyan korszak, amikor az érzelmek kezelése fontos, az a kamaszkor.

Az érzelmek értelmezése, feldolgozása, kifejezése felnőttként sem egyszerű, mégis sokszor elvárjuk már a tizenévesektől is, hogy ezekkel a készségekkel már rendelkezzenek.

A jó hír az, hogy van hozzá segítség!

Az EQool az érzelmi kódfejtő kiadvány segít a 12-16 éves korosztálynak, hogy egy kicsit másként lássák önmagukat és a világot.

132 oldalnyi kitölthető, kérdésekkel és helyzetekkel teli füzet az önismeret és az érzelmi intelligencia útján megtett lépésekhez, a korosztály értékelése alapján kifejezetten hasznos segítséggel!

Vélemények kamaszoktól:

Az tetszett az EQool-ban a leginkább…

Nagyon jók voltak a kérdések, mert sok mindent el tud mondani rólunk az, ahogyan megválaszoltuk őket. – Kata

Olyan helyzeteket mutatott amik nagyon is életszerűek lehetnek, a kérdések pedig segítettek rájönni arra, hogy miben kéne változnom. – Zsófi

Nem besorolni próbál valahova, hanem segít saját magad megértésében. – Attila

Rákérdezett és leírt olyan dolgokat amikkel napi szinten találkozunk és mindenki természetesnek veszi de valójában jobb ha átgondoljuk ezeket és foglalkozunk vele. – Alexandra

Érdekes kérdéseken gondolkozhattam el, így még jobban megismerve önmagam. – Petra

Go to Top