Loading...

EQ csomag 5-11 éveseknek

14450 Ft

Sokszor okoz gondot, ha a gyerekeink veszekedéssel, verekedéssel vagy hisztivel próbálják tudtunkra adni, hogy valami nincs rendben. Vagy láthatóan bezárkóznak. Az érzelmekről beszélni még felnőtteknek is gondot okoz, hát tanuljunk, játsszunk együtt! Nézd meg hogyan!

Az érzelmi intelligencia csomag részei segítségül hívhatók minden olyan esetben, amikor szeretnénk, ha el tudná mondani, mi zajlik benne.

Ehhez persze nem árt, nekünk, szülőknek is gyakorolni egy keveset 🙂

Cikkszám: 16 Kategória:

Leírás

Egy csomag, három termék, amelyekkel minden adott, hogy játszva, mesésen kerüljetek közelebb az érzelmeitekhez!

Az érzelmi kártya segít, hogy 24 érzelmet be tudjunk azonosítani, és a játékok során egyre inkább megmaradjanak a gyerekek emlékezetében az érzelmek jellemzői. Így egyre többször tudják már szavakkal megfogalmazni a problémát, egyre kevésbé kell a – néha fájdalmas – non-verbális utat választaniuk.

Az érzelmi intelligencia füzet 5 részterületen vezeti végig az olvasót – az érzelmek felismerésén és irányításán át, a másokkal való kapcsolatokon át eljutunk a helyzetnek megfelelő, lehető legjobb döntés meghozataláig. Hétköznapi helyzeteken át nézzük meg az érzelmek szerepét a mindennapokban.

A kristálynyaklánc nyomában mesekönyv pedig a képzelet segítségével egy kalandos utazásra hívja a gyerekeket. A Tündérkirálynő nyaklánca eltűnik,és ha nem kerül vissza időben, az érzelmek elvesznek a világból.

Miért jó, hogy vannak érzelmeink? Mi történne, ha nem lennének? Ki akarja eltüntetni őket, és mi okból?

Hőseink sokat tanulnak az úton, amely során varázslók és boszorkányok is társukul szegődnek.

Vajon sikerül időben megtalálniuk az időközben szétszóródott kristályokat, vagy érzelmek nélkül marad a világ?

A választ a könyvben találjátok!

22 történet 290 oldalon, letehetetlen mese és egy hihetetlen kaland!

További információk

Tömeg 0,8 kg
Go to Top