Loading...

Párkapcsolati kártyák

11500 Ft

A CSOMAG TARTALMA:

3 doboz kártya (kék, zöld, piros)

3 x 51 db párkapcsolati kártya (48 kérdés + 3 üres a saját ötletekhez)

A kártyák célja, hogy lehetőséget teremtsen a beszélgetésre. Segít, ha ki tudtok alakítani egy meghitt beszélgetésre alkalmas légkört, amikor valójában egymásra figyelhettek, lehetőleg zavaró körülmények nélkül.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Cikkszám: 12 Kategória:

Leírás

Kinek és mire való a párkapcsolati kártyák?

Emlékszel még arra az időre, amikor megismerkedtetek?

Amikor a beszélgetés kedvéért beszélgettetek és nem a logisztika volt a fő téma – ki, mikor hová megy és mit intéz…? Itt az ideje visszahozni az ilyen beszélgetéseket, mert ez mindkettőtöknek jót tesz! Persze lehet, hogy ez nem megy olyan egyszerűen, ahogy hangzik. De készítettünk hozzá egy nagyszerű segítséget! 3* 48 kérdés, ami frissítően hat a kapcsolatotokra.

Elgondolkodtató, néha vicces, néha komoly kérdések, amelyeket talán sosem kérdeznétek meg egymástól. Megoszthatjátok egymással az emlékeiteket, az álmaitokat, kicsit visszatérhettek az első időszakok romantikájához. Őszintén, nyíltan beszélgethettek egymással, úgy, hogy közben megerősítitek a szálakat közöttetek.

A kérdéseket három kategóriába soroltuk: a kék színű kártyák kérdései remek kiindulópontot adnak egy-egy tartalmas beszélgetéshez. A zöld színű kártyák kérdései már érzékenyebb témákat is érintenek, a piros kártyák pedig kifejezetten intim jellegű kérdéseket tartalmaznak.

Olvass többet ITT

A grafikát itt is Gőcze-Hargitai Mónikának köszönjük!

További információk

Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Párkapcsolati kártyák” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Go to Top