Az emberi viselkedés egyik alap kérdése, hogy miért csinálunk valamit. Mi motivál minket egy adott pillanatban? Egy élethelyzetben hogyan választjuk ki, melyik irányban szeretnénk tovább haladni. Az Érzelmi Intelligencia (EQ) ezekre a kérdésekre ad választ. Ma már a viselkedéssel foglalkozó kutatók bebizonyították, hogy az EQ nemcsak hogy létezik, de mérhető is és ha az akarat megvan hozzá, akkor korlátok nélkül fejleszthető.

Ha ezt az oldalt olvasod, valószínűleg azért teszed, mert érdekel a párkapcsolat témája. Biztosan van néhány kérdés a fejedben, amelyekre most itt keresed a választ. A párkapcsolatok alap mozgató rugója az előzőekben összefoglalt érzelmi intelligencia. Egy párkapcsolat addig tud jól működni, ameddig a mindkét fél érzelmi igényei ki vannak elégítve. Az érzelmi intelligencia segítségével feltérképezheted a saját érzelmi igényeid. Lehet, hogy neked az állandóság a fontos, hogy az életed kiszámítható legyen az idő nagy részében és ilyenkor érzed magad a komfort zónádban. Az is lehet, hogy a változatosságot igényeled és az állandóság hosszú távon hiányérzetet okoz neked. Ha nem vagy tisztában az érzelmi igényeiddel, nálunk letesztelheted, milyen helyzetekben érezheted a komfortosan magad.

Egy párkapcsolatban igen hasznos információ, ha a saját igényeiden túl tisztában vagy párod érzelmi igényeivel is. Ha ezekre a kérdésekre mindketten tudjátok a válaszokat, akkor tudjátok igazán jól eldönteni, hogy hosszú távon mekkora eséllyel tudtok egy párkapcsolatban együtt utazni. A jó párválasztás az első sorsdöntő lépés egy párkapcsolat életében. Szükséges első lépés, de messze nem elégséges.

Mi hiszünk az emberi kapcsolatokban és abban, hogy érzelmi intelligenciával minden kapcsolat szorosabbra fűzhető.

Erre alapozva fejlesztettük ki párkapcsolati termékeinket és gyakorlatainkat. A célunk az, hogy olyan használható eszközöket adjunk a kezedbe, amit azonnal beépíthetsz – pároddal közösen – a hétköznapjaitokba és általuk szinte észrevétlenül kerüljetek közelebb, fűzzétek kapcsolatotokat szorosabbra.