Akció!

Érzelmi intelligencia kártya és gyakorlatok csomagban

5 590 Ft 5 285 Ft

Az Érzelmi Intelligencia gyakorlatok c. füzet és az Érzelmi kártyák jól kiegészítik egymást.
A füzettel :
Az EQ alapjaiba nyertek betekintést, miközben megerősödik a gyerekek öntudata, határozottabban tudják kezelni az érzelmeiket, és bepillanthatnak mások helyzetébe, valamint láthatják, hogy a cselekedeteiknek vannak hatásai – önmagukra és másokra is. Mindezt pedig úgy, hogy az nem feladat, hanem játék és közös móka. Elgondolkodtató helyzetek, érdekes kérdések lesznek ebben segítségetekre, amelyek más megvilágításba helyeznek sok-sok hétköznapi szituációt és kérdést. Ráadásul közben még jól is szórakoztok!
A kártyák:
Az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek egy adott élethelyzetben. Használhatjátok a kártyákat egyfajta hangulat-érzelem azonosításra a füzetben leírt különböző szituációk könnyebb elemzésében. Az eredmény egy érzelmileg magabiztosabb és öntudatosabb gyermek és szülő.
Videós bemutatónkat a füzetről ide kattintva tudod megnézni!
A kártyákról szóló használati útmutatót és a videónkat itt tudod megnézni.

MEGJELENT! A kristálynyaklánc nyomában című az érzelmek világába kalauzoló mesekönyvünk, ami további segítséget ad, hogy az érzelmek mindennapjaink részévé váljanak, és remekül kiegészíti a kártya és a füzet nyújtotta játéklehetőségeket. A csomag részeként kedvezményes áron tudod megvásárolni.
SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Érzelmi kártyák és memory

Az Érzelmi kártyákkal az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek, és használhatjátok egyfajta hangulat-érzelem azonosításra.

Ha módosított memoryként használjátok, akkor minden alkalommal, mikor valamelyik játékos megtalál egy párt, mindenki a körben mesél egy történetet, amikor ő úgy érezte magát, ahogy az adott kártyákon szerepel.

Többek között az is jó ebben, hogy mindig tudtok történeteket társítani, és úgy csempészitek be a történések érzelmi oldalát, hogy az nem hat erőltetettnek, sőt kifejezetten jó mulatság lesz a tapasztalatok szerint! Nézd meg mit tudtok játszani a kártyával ITT!

További játékjavaslatokat is küldünk a kártyákhoz! Remekül kiegészítik a kártyákat a most megjelent érzelmi intelligencia mesekönyvünk "A kristálynyaklánc nyomában" - ITT bele is olvashatsz, az Érzelmi intelligencia gyakorlatok kiadvány pedig sok-sok játékos lehetőséget biztosít, hogy az érzelmek természetesen válhassanak a mindennapjaink részévé - bemutató videó ITT.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

2 200 Ft

Érzelmi intelligencia gyakorlatok

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok c. füzet
Az EQ alapjaiba nyertek betekintést, miközben megerősödik a gyerekek öntudata, határozottabban tudják kezelni az érzelmeiket, és bepillanthatnak mások helyzetébe, valamint láthatják, hogy a cselekedeteiknek vannak hatásai - önmagukra és másokra is. Nézd meg a videot
Elgondolkodtató helyzetek, érdekes kérdések lesznek ebben segítségetekre, amelyek más megvilágításba helyeznek sok-sok hétköznapi szituációt és kérdést. Ráadásul közben még jól is szórakoztok!

A játékos gyakorlatok remek kiegészítői az érzelmi kártyák és A kristálynyaklánc nyomában című érzelmi intelligencia mesekönyvünk, amelyekkel az érzelmek természetes módon válnak a mindennapok részeivé, és a gyerekek úgy tanulnak róluk, hogy közben izgalmas kalandokban és játékokban van részük. Nézd meg a munkafüzetet!

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

3 390 Ft 3 085 Ft
Cikkszám: 3 Kategória: Címke:

Leírás

Miben segít az érzelmi intelligencia csomag?

 

Hogyan legyen öntudatosabb? – Ismerje önmagát, tudja azt, hogy melyek az erősségei, és hogyan tudja használni őket. Ismerje fel a saját és mások érzelmeit.

Mi az, hogy önmenedzsment? – Legegyszerűbben: az érzelmek kezelése, olyan esetekben is, amikor ez nem egyszerű és magától értetődő. Ja, és ne külső nyomásra tegye mindezt.

Társas tudatosság – Minden közösségben vannak ellentmondások, más vélemények. Tud-e empatikus lenni, képes-e megtalálni a helyét és csapatba rendeződni a többiekkel?

Kapcsolati képesség – Kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás. Olyan készségek, amelyek a legjobb helyen vannak, nála.

Felelősségteljes döntéshozás – Mindenki szereti a választási lehetőségeket. A döntések viszont felelősséggel is járnak. Néha megbánjuk, hogy úgy döntöttünk, ahogy. Ilyenkor mi történik?

60 oldalnyi gyakorlat, + kivehető, kivágható melléklet a közepén – 5 érzelmi intelligencia témakörben, elgondolkodtató és mókás feladatok, amelyek mind a szülőt mind a gyermekét segíti az érzelmek felismerése, kifejezése és kezelésének néhol rögös útjain.

Az Érzelmi kártyák pedig nagy segítséget nyújtanak, ha az érzelmekről szeretnétek beszélni és tudatosítani, hogyan is érzitek magatokat és mi vezethet az adott érzéshez. Arra is használhatjátok, hogy időszakonként meghatározzátok, hogyan is érzitek magatokat, használva a gyönyörűen illusztrált kártyákat. Minden érzelemhez két kártya készült, legyen akár fiad, akár lányod, mindenképpen megtaláljátok a megfelelő érzelmet. És éppen azért, mert minden érzelemhez két kártya készült, használhatjátok őket memoryként is, egy új lehetőséget adva az érzelmekről szóló beszélgetésnek, és annak, hogy ezek az információk megerősödjenek. Így lehet a párok megtalálására fókuszálni, és beszélgetni arról, hogy mikor éreztetek úgy, ahogyan a kártyán szerepel, vagy helyzeteket keresni, ahol és amikor így éreznétek magatokat. A kártyákhoz leírást küldünk, és egy összefoglalót, amelyből minden érzelem-rajzot kétség nélkül be tudtok azonosítani.

További játék ötletek a kártyákkal kapcsolatban.

A csomagban 48 db, csodaszép kézzel festett kártyát találsz, az illusztrációban most is Gőcze-Hargitai Mónika volt segítségünkre.

Megjelent A kristálynyaklánc nyomában című EQ mesekönyvünk is! A csomaghoz kedvezményes áron megvásárolhatod! KATTINTS IDE!

További információk

Tömeg0.295 kg
Méretek0.28 × 0.20 × 0.03 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

  • A kristálynyaklánc nyomában

    3 990 Ft
0