Loading...

Érzelmi intelligencia csomag

9870 Ft 9280 Ft

Sokszor okoz gondot, ha a gyerekeink veszekedéssel, verekedéssel vagy hisztivel próbálják tudtunkra adni, hogy valami nincs rendben. Vagy láthatóan bezárkóznak. Az érzelmekről beszélni még felnőtteknek is gondot okoz, hát tanuljunk, játsszunk együtt! Nézd meg hogyan!

Az érzelmi intelligencia csomag részei segítségül hívhatók minden olyan esetben, amikor szeretnénk, ha el tudná mondani, mi zajlik benne.

Ehhez persze nem árt, nekünk, szülőknek is gyakorolni egy keveset 🙂

Érzelmi kártyák és memory

Az Érzelmi kártyákkal az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek, és használhatjátok egyfajta hangulat-érzelem azonosításra.

Ha módosított memoryként használjátok, akkor minden alkalommal, mikor valamelyik játékos megtalál egy párt, mindenki a körben mesél egy történetet, amikor ő úgy érezte magát, ahogy az adott kártyákon szerepel.

Többek között az is jó ebben, hogy mindig tudtok történeteket társítani, és úgy csempészitek be a történések érzelmi oldalát, hogy az nem hat erőltetettnek, sőt kifejezetten jó mulatság lesz a tapasztalatok szerint! Nézd meg mit tudtok játszani a kártyával ITT!

További játékjavaslatokat is küldünk a kártyákhoz! Remekül kiegészítik a kártyákat a most megjelent érzelmi intelligencia mesekönyvünk "A kristálynyaklánc nyomában" - ITT bele is olvashatsz.

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok kiadvány pedig sok-sok játékos lehetőséget biztosít, hogy az érzelmek természetesen válhassanak a mindennapjaink részévé

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

2490 Ft

Érzelmi intelligencia gyakorlatok

Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok c. füzet

Az EQ alapjaiba nyertek betekintést, miközben megerősödik a gyerekek öntudata, határozottabban tudják kezelni az érzelmeiket, és bepillanthatnak mások helyzetébe, valamint láthatják, hogy a cselekedeteiknek vannak hatásai - önmagukra és másokra is.

Elgondolkodtató helyzetek, érdekes kérdések lesznek ebben segítségetekre, amelyek más megvilágításba helyeznek sok-sok hétköznapi szituációt és kérdést. Ráadásul közben még jól is szórakoztok!

A játékos gyakorlatok remek kiegészítői az érzelmi kártyák és A kristálynyaklánc nyomában című érzelmi intelligencia mesekönyvünk, amelyekkel az érzelmek természetes módon válnak a mindennapok részeivé, és a gyerekek úgy tanulnak róluk, hogy közben izgalmas kalandokban és játékokban van részük. Nézd meg a munkafüzetet!

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

3390 Ft 3119 Ft

A kristálynyaklánc nyomában

Egy mesekönyv, ami elvarázsol, és utat mutat az érzelmek útvesztőiben.

Egy különleges mesekönyv, amelyben az olvasók úgy ismerkednek meg az érzelmekkel, és az általuk kiváltott hatással, hogy az teljesen természetes a varázslatos környezetben.

Beleolvasnál? Kattints IDE és megteheted!

Az izgalmas történeten túl, - amely 22 egymással összefüggő meséből épül fel, 290 oldalon - a mesekönyv különlegessége, hogy az érzelmi intelligencia készségeket történetbe foglalva mutatja be, amelyből azután újabb beszélgetések indulhatnak ki.

Hogyan nézünk szembe a problémákkal? Mit kezdünk a saját dühünkkel? Mit tehetünk, ha kétségek gyötörnek bennünket?

A főszereplő testvérpár példát mutat és hasznos megoldásokat tanít a gyerekeknek, a szülők pedig a gyerekek társául szegődő boszorkányok, varázslók, tündérek tanácsait is megfogadhatják magukra nézve. És újra: remek lehetőséget biztosít minden részlete, hogy újabb és újabb beszélgetéseket indíthassunk velük, így az egész család tanulhat belőle és együtt izgulhatják végig a kalandokat.

Olvasd el mit mondanak mások a könyvről!

3990 Ft 3671 Ft
Cikkszám: 5 Kategória:

Leírás

Egy csomag, három termék, amelyekkel minden adott, hogy játszva, mesésen kerüljetek közelebb az érzelmeitekhez!

Az érzelmi kártya segít, hogy 24 érzelmet be tudjunk azonosítani, és a játékok során egyre inkább megmaradjanak a gyerekek emlékezetében az érzelmek jellemzői. Így egyre többször tudják már szavakkal megfogalmazni a problémát, egyre kevésbé kell a – néha fájdalmas – non-verbális utat választaniuk.

Az érzelmi intelligencia füzet 5 részterületen vezeti végig az olvasót – az érzelmek felismerésén és irányításán át, a másokkal való kapcsolatokon át eljutunk a helyzetnek megfelelő, lehető legjobb döntés meghozataláig. Hétköznapi helyzeteken át nézzük meg az érzelmek szerepét a mindennapokban.

A kristálynyaklánc nyomában mesekönyv pedig a képzelet segítségével egy kalandos utazásra hívja a gyerekeket. A Tündérkirálynő nyaklánca eltűnik,és ha nem kerül vissza időben, az érzelmek elvesznek a világból.

Miért jó, hogy vannak érzelmeink? Mi történne, ha nem lennének? Ki akarja eltüntetni őket, és mi okból?

Hőseink sokat tanulnak az úton, amely során varázslók és boszorkányok is társukul szegődnek.

Vajon sikerül időben megtalálniuk az időközben szétszóródott kristályokat, vagy érzelmek nélkül marad a világ?

A választ a könyvben találjátok!

22 történet 290 oldalon, letehetetlen mese és egy hihetetlen kaland!

További információk

Tömeg 0.8 kg
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek bennünket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyod, hogy cookie-kat használjunk. Elfogadom