Az elsők között merült fel a Familypark, amikor szóba került, hogy milyen programokat vagy helyszíneket ajánljunk a családoknak.

Miért?

Mert mióta először ellátogattunk oda 2013-ban, minden évben visszatérünk. A gyerekek imádják, mi pedig igyekszünk jól felkészülni, hogy a lehető legtöbb férjen bele egy – hosszú – napba.

FamilyParkRegenMost

Minden évben egyre többet bírtak a gyerekek (mi pedig igyekszünk tartani az iramot).
Idén egészen pontosan 8 órát töltöttünk el egyik helyszíntől a másikig, sorban állva, várakozva, játszva, nevetve, vizesen és szárazon.

Milyen egy nap a Familyparkban?

Mi igyekszünk nyitásra odaérni, egyrészt akkor még lehet árnyékos parkolóhelyet találni – ami egy egész napos kaland után jól tud jönni – másrészt akkor még rövidebb a sor mindenütt.

Idén is nagy szerencsénk volt, épp kifogtunk egy kevéssé napos délelőttöt, így jobban bírtuk a sétálgatást és a sorban állást is, és mire a gyerekek készen álltak a vizes részekre, már százágra sütött a nap.

FamilyParkVizes

A nagy kedvenc a teljesen új ugráló béka volt, felnőttként is teljesen élvezhető, így nem bántam, hogy háromszor kellett felülnünk rá.

FamilyParkBeka

Tisztelettel adózunk a park vezetőségének, akik nem elégednek meg a fennálló, így is igen sikeres játékfelhozatallal, hanem minden évben valami újdonsággal várnak minden látogatót. Negyedik éve már, hogy bennünket teljesen meggyőztek, a gyerekek számára pedig elképzelhetetlen a nyár a Familypark nélkül.

Az új pizzéria, ahol ugyan mindössze 4 féle pizzából lehet választani, nálunk osztatlan sikert aratott, ahogy a csokis-vaníliás szósszal is kínált churros is.

FamilyParkPizza

Akkor sem kell aggódni, ha valaki nem beszél jól németül, a tapasztalataink szerint a személyzet nagy része beszél magyarul 🙂

Bármerre járunk is, mindig találunk mosdót, pelenkázót, a bejáratnál kapott térkép is segít tájékozódni.

FamilyParkBejarat

Egyetlen újítás volt, amit nem találtunk meggyőzőnek, a tavalyi látogatásunk óta megnőtt a dohányzóhelyek száma. Persze dohányzóként biztosan másként látnánk a dolgot, így viszont néhány helyen szedtük a lábunkat, hogy levegőhöz jussunk.

Mindenhol német és angol nyelven kiírják, hogy az adott játékot milyen korosztály és hogyan használhatja, ezt kiegészítik a közlekedési lámpa színeivel is, így nyelvtudás nélkül is meg lehet érteni, hogy hová lehet már egyedül is beengedni pl. egy 7 évest. Aki lelkesen él is e lehetőséggel. 🙂

FamilyParkZezusMalac

Mi mást mondhatnánk még? A Familypark méltó a hírnevéhez, egyáltalán nem csodáljuk, hogy a márciustól októberig tartó nyitvatartási idejében minden nap rengetegen keresik fel.

Jó szívvel ajánljuk mi is, egész napos remek program az egész családnak. Mi jövőre is megyünk!

A park honlapja: www.familypark.at

 

 

 

0