Loading...
Események betöltése

MIT?

Egyedülálló lehetőség az EQ erejének személyes megtapasztalására.

Hogyan használhatjuk az EQ-t a munkaerő megtartására és hatékonyságának növelésére?

A cafeteria rendszer erős átalakítása után és a munkaerő megtartásának folyamatos kihívásaival egy időben felmerül a kérdés: mit tudnak adni a cégek a dolgozóiknak, ami valóban értéket képvisel, és amivel ott tudják tartani az adott vezetőt, munkavállalót, mert érzi, hogy értékelik?

Richard Branson, a Virgin alapítója így gondolja:

Képezd úgy az alkalmazottaidat, hogy akár máshová is mehessenek, és bánj velük úgy, hogy ne akarjanak elhagyni. Törődj a munkavállalóiddal és ők törődni fognak a cégeddel. Ez ilyen egyszerű.

A fizetés megemelése nem hozhat tartós sikert, az árverseny nem növelhető korlátlanul.

HOGYAN?

Rövid, ám látványos betekintést adunk abba, hogyan alakítja át az EQ ismerete és használata a cégen belüli folyamatokat – kommunikációt, a konfliktusok kezelését, az együttműködést és a motivációt – és mi az, amivel a cég maradásra bírhatja a munkavállalóit.

Két órás, saját élményű workshopon, amelyhez a résztvevők előzetesen, regisztrációt követően kitöltenek egy online tesztet, amelynek eredményét a workshopon kapják kézhez. Az általunk használt felmérések amerikai és olasz egyetemek által kidolgozott és folyamatosan javított assessmentek, amelyeknek tudományos validálására kiemelt figyelmet fordítanak. Ezek a tesztek Közép-Kelet Európában kizárólag nálunk érhetők el, ezen alkalommal kedvezményes 9900,- Ft-os áron.

A teszt eredményeire épülő interaktív gyakorlatok során kiderül, hogy a résztvevők közül ki racionális és ki érzelmi fókuszú, ki hogyan hoz döntéseket, illetve honnan szerzik a motivációt, és mindez hogyan jelenik meg a mindennapokban. Hol vannak a különbségek, milyen nehézségekbe ütköznek ezek miatt és hogyan lehet azokat feloldani?

Munkára fogjuk ezeket az új ismereteket, mindenki kipróbálhatja ezt az új tudást számos jó hangulatú feladatban.

A szemfelnyitó gyakorlatok és AHA-élmények után pedig levonjuk a következtetéseket, végigjárjuk a HR számára különleges lehetőséget nyújtó felméréseket és kitekintünk a megvalósítás folyamatára.

TEMATIKA

 • EQ – cég-csapat-vezető-egyén
  • Nagyon rövid elméleti alapozás, a közös kiindulási pont megteremtése.
 • EQ profilok, lehetőségek és ütközőpontok
  • Fókusz, döntések, motivációk – hogyan hatnak ezek a másokkal való kapcsolatunkra?
  • Egyéni és csoportos gyakorlatok
 • Szinergia vagy káosz?
  • Hogyan lehet mindezt jól használni vezetői, egyéni és csapatszinten?
 • Assessmentek és stratégiák
  • Hogyan lehet mindezt használni a munkavállalói és ügyfél elégedettség érdekében?
  • Az EQ céges kultúrába építésének lépcsőfokai

JELENTKEZÉS

EQ cégeknek jelentkezési lap

Az Értsünk szót Kft. a regisztrációt követően díjbekérőt állít ki 8 napos fizetési határidővel, átutalásos kiegyenlítési móddal. Eltérő igények esetén természetesen szívesen alkalmazkodunk a partnerhez, kéréseiket a fenti űrlapon, az „Egyéb számlázási információ, megjegyzés” rovatban legyenek szívesek jelezni.
A részvétel lemondását az Értsünk szót Kft. kizárólag írásban fogadja el. Lemondás esetén van lehetőség a delegálásra, azonban amennyiben a jelentkező már kitöltötte a workshophoz kapcsolódó EQ tesztet, úgy annak díját köteles kifizetni.
A jelentkezési lap kitöltésével a szolgáltatás megrendelésre kerül, a fenti fizetési- és lemondási feltételek elfogadásával. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek.
Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az Értsünk szót Kft. a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

További információk a cégeknek szóló szolgáltatásainkról: https://ertsunkszot.hu/eq-cegeknek