Kommunikációs hídépítő

Az érzelmi intelligencia a kulcs, hogy sikeres és elégedett lehess szülőként, a munkádban és  minden olyan szituációban, ahol van emberek közötti kapcsolat. Ahol vannak konfliktusok. Ahol kommunikációra, együttműködésre van szükség.

EQ cégeknek

Cégvezetőként már biztosan találkoztál azzal a problémával, hogy munkatársaidon nem érzed már a motivációt, nem látod ahogy a közös cél felé haladtok, kiégtek, több időt fordítanak  az intrikákra, mint a munkára. Ilyen környezetben lehetetlen a forgalomnövekedés, de mindenre van megoldás, erre is!

Legyél magabiztos, jó szülő!

Számtalan kérdésed van szülőségről, gyereknevelésről, párkapcsolatról? Kevesebb veszekedést, több türelmet és jó megoldásokat keresel büntetés helyett?
” Mi az érzelmi intelligencia? Az, hogy nem leszek azonnal depressziós önmagamtól. Képes vagyok szemügyre venni magam és az engem körül vevő világot, és a mások szemével is képes vagyok látni, nem csak a sajátommal. ”

Vekerdy Tamás

EQ a családban

Szeretnél magabiztosan, jól reagálni szülőként, még a váratlan vagy nehéz helyzetekben is? Számtalan kérdésed van szülőségről, gyereknevelésről, párkapcsolatról? Gyakorlati eszközök segítségével választ kapsz a kérdéseidre. Ha már tudod, mit szeretnél – kevesebb veszekedést, több, türelmet, jó megoldásokat büntetés helyett…-, segítünk, hogy az érzelmi intelligenciád segítségével meg is tudd mindezt valósítani azokat. Az érzelmi intelligencia nem olyan, mint a biciklizés. Használnod kell, hogy egyre jobb lehess.

EQ cégeknek

Az Információs társadalom kulcsszava a motiváció. Ennek hiányában a célok, a közös jövő építése, az összetartás és a hatékony csapatmunka elvész. Munkatársaid a napjuk 40% -át konfliktuskezeléssel töltik. A konfliktusok kezeléséhez jó döntéseket kell hozni, a legjobb döntésekhez érzelmi intelligenciára van szükség.  Szerencsére az EQ fejleszthető, ráadásul gyorsabban, könnyebben és nagyobb mértékben, mint az IQ. Vezetőként rendelkezned kell a magas EQ “melléktermékeivel” úgy mint az empátia, az önismeret, vagy a jó kapcsolatteremtő képesség.

0