Értsünk szót – hogy meghalld, ami nem hangzott el

Minden, amire szükséged van, hogy olyan szülő lehess, amilyen mindig szerettél volna lenni. Sok gyakorlat, AHA-élmények és pozitív változások.

Számtalan kérdésed van szülőségről, gyereknevelésről, párkapcsolatról? Ne keress tovább!

EQ játékok kint és bent

Szórakoztató és tanulságos játékok az ovis-kisiskolás korosztálynak, remek program akár bent, akár a szabadban szünetre vagy hétvégére. Nézd meg, próbáljátok ki! Érdemes.

Szülői Tréning

Beszélj úgy, hogy érdekelje: 2018.  november 3, 17, 24 és január 12 – 4 szombaton. Minden, amire szükséged van, hogy olyan szülő lehess, amilyen mindig szerettél volna lenni. Sok gyakorlat, AHA-élmények és pozitív változások.

EQ tuning workshop

2018. december 15. 10:00-16:00-ig. Minden, amit tudni szeretnél az EQ-ról és arról, amivel hasznossá válik a számodra.  Az EQ teszt eredménye a sok gyakorlati és izgalmas feladat során nyer valódi értelmet. Mert magunkról tanulni jó!

Miért minket válassz?

Szülőként, anyaként és apaként hasonlóan gondolkodunk a gyermeknevelésről, és a közös munka során mindig erőt meríthetünk egymás támogatásából. Több, mint 15 évnyi közös múltunk alatt kaptunk jó néhány próbatételt, amelyeket közösen éltünk át, vagy túl. Ismerjük a szeretetteli és nem tudatos; valamint a tudatos, de a szeretetet háttérbe toló nevelést és annak hatásait – megtapasztaltuk őket. Elveszítettünk három szülőt, külföldre majd hazaköltöztünk, munkahelyet váltottunk, gyermeket terveztünk és gyermeket vártunk, most pedig igyekszünk őket a lehető legjobb tudásunk szerint nevelni, bár inkább úgy mondanánk: támogatni.

Résztvevők

Pedagógus

Év együtt

 

 

Az érzelmi intelligencia ismereteinek elsajátítása utána résztevőktöbb mint

65 %

személyes kapcsolat javulásról számoltak be a szülők

EQ és IQ együttműködésben

Azok a gyerekek akik használják az érzelmi intelligenciájukat: MAGABIZTOSABBAK, jobban tudnak KONFLIKTUSOKAT kezelniMEGTALÁLJÁK A HANGOT másokkal – és JÓ DÖNTÉSEKET hoznak!

Játékok, amelyekkel egyszerű és élményteli az érzelmi intelligencia megismerése
 • A kristálynyaklánc nyomában

  3 990 Ft
 • Akció!

  Érzelmi intelligencia csomag

  9 580 Ft 8 990 Ft
 • Érzelmi intelligencia gyakorlatok

  3 390 Ft
 • Akció!

  Érzelmi intelligencia kártya és gyakorlatok csomagban

  5 590 Ft 5 285 Ft

Heti hasznos tippek

0