A családunk körében igazán otthon lehetünk. Azok, akik vagyunk.

A meghitt és élménydús együttlét azonban sok kreativitást, remek problémamegoldó készséget, határozott és rugalmas kommunikációt és sok-sok empátiát igényel. (És ez csak a minimum készlet, lássuk be.)

Ahhoz, hogy a család mint egység, és benne minden családtag igazán jól tudjon (együtt)működni, szükség van egy rendszerre, amely mindezt megalapozza.

Ezt a rendszert segítünk megismerni, befogadni, alkalmazni.

Tehát, mi az EQ, ami mindennek az alapját adja?

Az érzelmi intelligencia egy – szerencsére fejleszthető – készség, amely segítségünkre van abban, hogy megtanuljuk és használjuk mindazt, amitől utána olyan szülők leszünk, amelyek mindig is szerettünk volna lenni.

Ennek része az, hogy felismerjük a saját érzelmeinket az adott helyzetben, beazonosítjuk őket – ez most öröm, ez a szomorúság, csalódottság… stb, amit érzek – és megfelelően tudjuk kommunikálni majd irányítani őket.
Része az is, ha ezt másokon is észrevesszük, figyelünk az adott helyzet körülményeire is – és mindezek ismeretében hozunk  (jó) döntést.

Tehát: kiabálás és rossz minták ismétlése helyett: működő és hatásos válaszok!

Miben kapsz tőlünk segítséget ehhez?

Eljöhetsz hozzánk tanfolyamra, hogy személyesen kipróbáld mindazt, ami már több, mint 1000 szülőnek segített.

Tanulhatsz otthon az online tanfolyamunkból – hogy magabiztosabban kezeld a nehéz helyzeteket.

Használhatod a termékeinket, amelyek mind a gyerekeknek mind a szülőknek segítséget nyújtanak abban, hogy jobban tudják kezelni az érzelmeiket és könnyebben nézzenek szembe hétköznapi és nehezebb helyzetekkel is.

ONLINE